Ndërron jetë në moshën 19-vjeçare aktori i njohur

69

Ka ndërruar jetë në moshën 19-vjeçare aktori i njohur britanik, Archie Lyndhurst

CBBC, rrjeti që transmetoi serialin britanik So Awkward , në të cilën Lyndhurst luante, publikoi një deklaratë pas vdekjes së tij

Na vjen shumë keq që duhet t’ju tregojmë se Archie Lyndhurst, i cili luajti shkëlqyeshëm Ollie në So Awkard, ka vd ekur pas një sëm undjeje. Archie do të na mungoi jashtëzakonisht shumë të gjithë.

Ai ishte djali i aktorit Nicholas Lyndhurst dhe balerinës Lucy Smith.