“Digjet” i pari drejtues i lartë i policisë në vetting, kishte qënë punonjës bingoje

141

I pari drejtues i lartë i policisë që u fut në vetting nuk e kaloi dot këtë process duke u shkarkuar nga detyra,

Bëhet fjalë për Shefin e Sherbimit të Ankesave në SHCBA

Oltjon Shehu u njoh me vendimin e trupës gjykuesë në orën 11:00 të kësaj të premteje.

Shehu nuk justifikoi dot pasurinë e tij para trupës së vettingut

Ndonëse më herët ai ka punuar punonjës bingoje, menaxher hoteli etj, sërish nuk mundi dot të të justifikoje një vilë dykateshe dhe një makinë

Trupa e Vlerësimit përbëhej nga Marjeta Gjelaj, Ela Kerka dhe Ana Kapaj.