Shpërthimi tek Drejtoria e Higjenës në Tiranë, arrestohet i plagosuri Gentian Hoxha

467

Policia ka arrestuar të plagosurin nga shpërthimi tek Drejtoria e Higjenës në Tiranë, Gentian Hoxha. Aktualisht, grupi hetimor ka ngritur akuzat për “mbajtje pa leje të armëve dhe municionit luftarak”.
Gjatë kontrollit në servis u gjetën dy kapsolla ende të paplasura, disa qarqe elektrike, tela elektrik percjellës dhe një mikroskop që dyshohej se përdorej për montimin e bombave.
Sipas policisë në këtë ambient mund të ketë pasur edhe lëndë tjetër plasëse, por ajo ka shpërthyer gjatë incidentit.