Tre tërmete të njëpasnjëshme ‘shkund’ këtë vend, ja sa ishte magnituda

106

Greqia është goditur nga tre tërmete të njëpasnjëshme mbrëmjen e sotme. Epiqendra e tërmeteve ka qenë pranë Eurbesë.

Forca e tyre ka qenë 4, 4.1 dhe 2 e shkallës Rihter.

Pavarësisht lëkundjeve të forta, mediat greke nuk raportojnë mër lëndime në njerëz apo dëme materiale.

Tre tërmete të njëpasnjëshme ‘shkund’