Dëshmitë e të arrestuarve për 613 kg kokainë

447

Dy të ndaluarit nga policia për ngarkesën e 613 kilogramëve kokainë dje në Durrës kanë mohuar lidhjet me drogën. Donaldo Lushaj dhe Armando Pezaku kanë mohuar para grupit hetimor që të jenë të përfshirë apo të kenë pasur dijeni për trafikimin e kokainës.
Donaldo Lushaj dhe Armando Pezaku deklaruan në polici se janë njoftuar nga autoritetet portuale se kishin përfunduar procedurat dhe kishin shkuar për të tërhequr kontenierin.
“Jam i punësuar tek kompania “Arbri Garden”. Autoritetet portuale më njoftuan për të tërhequr ngarkesën. Jam i punësuar për tu marrë me punët e kompanisë. Organizoja punën dhe zgjidhja transportin”, mësohet të ketë thënë Donaldo Lushaj para prokurorëve.
Ndërsa shoferi i kamionit që kishtë të ngarkuar kontenierin me kokainë, Armando Pezaku ka thënë se nuk e dinte se çfarë kishte në kamion.
“Më njoftuan se erdhi ngarkesa dhe shkova në port për ta marrë”, ka thënë Pezaku.