Deputeti i PD kap "peshkun e madh"

536

Në mënyrë simbolike deputeti i PD, Ervin Salianji tha se e ka kapur ai peshkun e madh.
Në një deklaratë për mediat jashte Kuvendit, ai tha se peshkun donte tia jepte kryeministrit, por u pengua nga punonjësit e gardës.
Salianji: Sot është data 1 shkurt, ka kaluar janari dhe i vetmi peshk i madh që është kapur është ky që e kam kapur unë. Për të gjithë qyetarët shqiptarë unë i kam justifikuar paratë e taksave të tyre. Tentova ta fus në parlament për tia dhënë kryeministrit në mënyrë simbolike, por punonjësit e gardës më thanë që këtu lejohen vetëm peshkaqenët. Peshqit e mëdhenj nga Tahiri te Nazer Seiti kurse peshkaqenët janë të gjithë këtu.