NDODH EDHE KESHTU / Mbledhjet e Këshillit Bashkiak zhvillohen pa prezencën e mediave, kryebashkiaku: Kështu më do mua qejfi (VIDEO)

196

Kryebashkiaku i Kamzës, Rakip Suli nuk lejon mediat që të jenë të pranishme në mbledhjet e Këshillit Bashkiak të Kamzës. Madje, vetë Suli shprehet se nuk do ti lejojë mediat të jenë prezente pasi ‘i do qefi’. Kështu është shprehur ai teksa u pyet nga një gazetar se përse nuk do lejohen mediat që të jenë të pranishme në mbledhje.

‘Pse pa media zoti kryetar”- pyetet Suli.

‘Se më do mua qefi’- thotë kryebashkiaku.

Kjo video u postua në ‘Facebook’ nga gazetari Bledian Koka i cili shkruan:

‘Kur nuk i do qejfi dhe Rakip Sulit! Rakip Suli ka shume te drejte kur thote se nuk i do qejfi qe te lejoje qofte edhe kamera modeste ne mbledhjet e keshillit bashkiak te Kamzes! Nenshtrimi pa kushte i banoreve te Kamzes qe votuan nje analfabet funksional per nje mandat te dyte si te parin e tyre me duart e tyre nuk mund te kaloje pa kosto. Arroganca e pushtetit ne duart e njerzve si Kip Suli eshte fiks kjo. Rakip Suli vendos qe mbledhja e keshillit bashkiak ku merren vendimet per qytetaret eshte “pune qejfi e tij”. p.s…ligji, transparenca dhe e drejta e informimit sigurisht qe jane fjale pa sens ne veshet e injorances kuterbuese te veshur me pushtet! Koken lart, e vetem PerPara me Kipin’.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0NPGf3zFzmsZheuoEdLwURrvpyasgXG9TVywuzrZUSR92CDbGhc32zqk5rdVaDwxjl&id=804621951&mibextid=qC1gEa