Zbulohen 5 ndryshimet e mëdha që po përgatit “Whatsapp”-i

186

Drejtuesit e WhatsApp janë duke punuar për të sjellë 5 ndryshime të rëndësishme në aplikacion dhe këto tashmë janë në fazë testimi.

Aplikacioni ka nisur testimet e ndryshimeve të rëndësishme në versionin e tij Beta dhe ato mund të aktivizohen në një periudhë jo të largët.

WhatsApp do të sjellë disa ndryshime, të cilat do ta bëjnë shumë më të lehtë përdorimin e këtij aplikacioni në përditshmërinë tuaj.

Kështu:

1-Një nga ndryshimet kryesore është mundësia për të krijuar një link thirrjeje. Nëpërmjet linkut mund t’i bashkoheni thirrjes në çdo kohë.

2. Mundësia për të mos u dukur kur jeni online

3. Një veçori e cila të lejon të krijosh dhe të shpërndash “polle” në grupet e komunikimit

4. Edhe kamera e vetë WhatApp do të ndryshojë në mënyrën sesi i filmon videot

5. Nëse keni përzgjedhur opsionin e mesazheve që zhduken, WhatsApp do të sjellë mundësinë për t’i ruajtur një pjesë të tyre