Oriola Marashi, bebe me tanga

579

Kohët e fundit Oriola Marashi është shndërruar në një fenomen mediatik. Ajo ka bërë për vete fansat dhe audiencën duke treguar trupin dhe format e rrumbullakosura.
Por pasionin për modelingun, Oriola e ka pasur që në vegjëli? Ajo ka publikuar në rrjetet sociale një foto në të cilën shfaqet në moshë të vogël.
Është gjysmë lakuriq e madje, edhe mbathjet i mban njësoj si sot, tanga. Të futura në mes të vitheve dhe e mbështetur pa murit.