“Të thashë fike, s’dëgjon”/ Mediat nxirren jashtë, ç’po ndodh në takimin mes delegatëve rusë dhe ukrainas

266

Delegatët rusë dhe ukrainas janë ulur në një tryezë në Bjellorusi mesditën e së hënës për të arritur një marrëveshje për ndërprerjen e luftës.

Ministri i Jashtëm i Bjellorusisë, Vladimir Makei mirëpriti delegacionet dhe pasi u ulën në tryezë, ai iu drejtua pjesëmarrësve në takim: “Ju mund të ndiheni plotësisht të sigurt këtu”

Pas fjalimit të tij drejtuar zyrtarë të rangut të lartë të dy delegacioneve, mediat u nxorën jashtë.

https://twitter.com/nexta_tv/status/1498256288664498182?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1498256288664498182%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fjavanews.al%2Fte-thashe-fike-sdegjon-mediat-nxirren-jashte-cpo-ndodh-ne-takimin-mes-delegateve-ruse-dhe-ukrainas%2F