KQZ për zgjedhjet e 25 Qershorit 2017: Të asgjësohen fletët e votimit!

516

Pas 7 muajve, në mbledhjen e sotme Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, mori vendimin për asgjësimin e fletëve të votimit të zgjedhjeve për vitin 2017. Por ndryshe nga herët e tjera, KQZ urdhëroi që procesi të shmangë djegien fizike të votave të shqiptarëve, duke e kryer asgjësimin nëpërmjet riciklimit.
Kështu menjëherë kas një debati të shkurtër, KQZ vendosi hapjen e kutive të votimit dhe asgjësimin e fletëve të votimit, me konsensus dhe pa u votuar nga palët.
Gjithashtu në KQZ u diskutua për shtimin e fondeve, për shkak të mbulimit të kostos së asgjësimin të fletëve të votimit.