Fotoja që bëri xhiron e botës, 80-vjeçari në luftë për nipërit

260

Një foto në të cilën shfaqet një 80-vjeçar po bën xhiron e rrjetit, kjo pasi i moshuari u paraqit për t’u bashkuar me ushtrinë ukrainase, duke mbajtur me vete një çantë dore të vogël në të cilën kishte futur 2 bluza, një palë pantallona shtesë, një furçë dhëmbësh dhe disa sanduiç për drekë.

Ai tha se po e bënte këtë gjë për nipërit e tij.