Kryebashkiaku Vitali Klitschko lëshon alarmin: Kievi është i rrethuar, askush nuk evakuohet dot!

446

Beteja përfundimtare e rusëve është marrja e Kievit.

Tashmë askush nuk do të mund të largohet nga kryeqyteti. Alarmi është lëshuar nga kryetari i bashkisë, Vitali Klitschko. Sipas Klitschkos, Kievi është i gjithi i rrethuar dhe qytetarët që duan të evakuohen nga aty, nuk mund të largohen.

“Kiev është i rrethuar dhe evakuimi nga qyteti është i pamundur,”- është shprehur kryetari i Bashkisë së Kievit Vitali Klitschko. Më herët Klitschko, është shprehur se nga sulmet ka pasur humbje në njërëz, mes tyre edhe fëmijë.