Një ditë luftë, Zelensky akuza botës: Na braktisët, të gjithë keni frikë

371

Vetëm 24 orë pas ndërhyrjes ushtarake të Rusisë në Ukrainë, presidentit Vlodymyr Zelensky ka lëshuar akuza të ashpra ndaj vendeve të tjera të botës dhe atyre partnere.

Zelensky shkruan se Ukraina u la e vetme që të luftonte Rusinë dhe askush nuk jep një garanci për anëtarësimin e saj në NATO.

“Ukraina u la vetëm përballë Rusisë. Kush është gati të luftojë me ne? Nuk shoh askënd. Kush është gati për t’i dhënë një garanci Ukrainës për anëtarësimin në NATO? Të gjithë kanë frikë”, deklaroi Zelensky.