Një ulqinake dyshohet se ka vjedhur 4400 dollarë

214

Policia e Tivarit arrestoi L.I. (21) nga Ulqini nën dyshimin se ka kryer veprën penale të vjedhjes së rëndë.

Në vendbanimin Dobra voda në Tivar, L.I. ka shfrytëzuar pakujdesinë e grahëses së automjetit dhe i ka vjedhur 4400 dollarë amerikanë nga çanta e saj, kanë njoftuar nga policia.

Hetimet po vazhdojnë edhe më tej.