Ja si të mbillni limona në vazo dhe ti keni gjithë kohës në shtëpi.

62

Limonat janë ilaç për të kuruar shumë sëmundje. Më poshtë do u tregojmë si të mos harxhoni shumë para por ti mbillni limonat në vazo dhe ti keni në shtëpi. U duhet një limon dhe të merrni farat e tyre një vazo dhe një fill dhe një vend ku të ketë diell në ballkon.

Për të filluar pri sni limonin tuaj në gjysmë dhe hiqni farat. Pastroni ato siç duhet dhe më pas i funsi në ujë. Lëreni për 6 deri në 7 ditë duke u kujdesur që të ndryshoni ujin çdo ditë. Pasi të lini farat tuaja të zhyten në ujë për një javë hiqni ato dhe më pas i mbillni në vazo.

Bëni vrima të vogla në pjesën e poshtme të vazos tuaj në mënyrë që uji të rrjedhë siç duhet. I ujisni dhe pas 1 ose 2 javësh do shikoni se kanë filizat e para. Më pas e vini vazon të qëndroj nënjë vend ku bie dielli në ballkon dhe më pas kujdesuni shumë për limonin tuaj dhe do të keni gjithë kohës në shtëpi.