Dolën të kërkonin burrë në televizor, dy vajzat shqiptare kapen keq me njera-tjetrën.

81

Shqipja dhe Tea duket se nuk po kalojnë momente paqeje mes tyre. Shqipja ka postuar një foto ku shfaqet me Tean dhe ka shkruar dhe mullari i kashtës u do gj dhe lopa mbeti pa ngrënë.

Këtë shprehje Tea e ka perceptuar si një sul m nga Shqipja ndërsa kjo e fundit nuk ndan të njëjtin mendim. Shqipja tha se në asnjë moment nuk ka pasur në mesazhin e saj ndonjë konotacion negativ por ato fjalë i ka përdorur thjesht si shprehje por fjalët e thëna nga Shqipja, nuk bindën shumë Tean dhe konkurrentët e tjerë, të cilët nisën ta su lmonin.

Në mbrojtje Shqipes, iu vendos analisti Arjan Konomi, i cili tha se Shqipja su lm ohet nga fansat dhe diçka e tillë vijon dhe në studio nga konkurrentët e këtë ai e quajti të tur psh me.

Teksa ishim në këtë pjesë, një debat i ri u rikthye në vëmendje. Në javën që lamë pas Tea pretendon se Shqipja e ka of enduar në prapa skenë bashkë me të në atë momente kanë qenë edhe vajzat e tjera të panelit Fjorela dhe Ana të cilat sipas Teas mund ta vërtetojnë atë që ajo po thotë.

Shqipja: Vetëm për atë se kam bërë, më vjen keq që je of enduar nuk kam se përse të kërkoj falje për diçka që e kam thënë pa të keq.

Tea: Unë nuk dua falje nga ty, ty të faltë zoti. Ata që ka folur Shqipja në prapaskenë për mua. Shqipja është tip n egativ kundrejt meje, nuk e di çfarë ka, ndoshta është xheloze. Edhe unë kam thënë të premten që ato që ka thotë Shqipja për mua në prapaskenë ska rëndësi. Një person që është kontra diktore me veten e saj nuk bën sens edhe mendimi i saj për mua nuk bën asgjë. Shqipja ka thënë diçka negative për mua, e nisi me pjesën negative nga publiku dhe nisi të thotë që edhe Tean e kanë sharë.