Dorëhiqet kryedemokrati i Lezhës

199

Jep dorëheqjen Zef Gjoka.


Burime pranë Partisë Demokrtike Dega Lezhë bëjnë me dije se prej disa ditësh është dorëhequr kreu i kësaj dege i cili mbante këtë post që prej vitit 2018. Ende nuk ka saqrime se cili ka qënë motivacioni që ka shtyrë këtë akt, pak para dy kuvendeve që kjo forcë politike do mbajë me datat 11 dhe 18 dhjetor.

Në mungesë të një kryetari, ky post po menaxhohet nga Deputeti Agron Gjekmarkaj i cili është edhe i deleguari i PD-së për Qarkun e Lezhës.