Eksluzive / Velipojë Policia e shtetit dhe FNSH aksion gjatë gjithë natës (foto)

908

Gjatë gjithë natës policia bashkiake e Shkodrës dhe FNSH ka zbarkuar në plazhin e Velipojës për zbulimin e aktiviteteve të paligjshme të bizneseve të kësaj zone gjatë sezonit të verës.

Policia ka sekuestruar të gjitha shazllonet e paligjshme por ka hasur qëndresën e bizneseve të zonës të cilët nuk kanë pranuar të dorëzojnë objektet, policia është konfrontuar edhe me ish-kryetarin e komunës së Velipojës Nikoll Marku i cili ka kundërshtuar me forcë policinë e shtetit.