“Ikën” shefi i komisariatit në Elbasan, ja kush e zëvendëson (EMRI)

573

Ditën e sotme ka pasur një sërë lëvizjesh në rradhët e Policisë së shtetit në rrethe, dhe në komisariatet përkatatëse.

Në këtë mënyrë është emëruar edhe shef i ri komisariatit në Elbasan, Emiljan Pashaj.

Kujtojmë se Pashaj e ka ushtruar këtë post për rreth dy vite e dy muaj në Qarkun e Tepelenës.