Sipas yjeve botëror, ndërhyrja që të zbukuron të gjithë fytyrën

490

Nëse e keni vënë re, shumë pak njerëz të njohur kanë qepalla të rëna dhe kjo s’është punë fati. Kirurgjia në qepallë është kudo. Qëllimi praktik i ndërhyrjes që quhet blepharoplasty është eleminimi i lëkurës së tepërt që mund të pengojë shikimin. Qëllimi kozmetik është një sy më i ri, më i hapur. Procedura nuk është shumë impenjuese. Pritet pak lëkurë, mblidhet pak më lart dhe shtohet pak botox. Rezultati është minimal, por për gjithë diferencën.
Disa nga personazhet e famshëm që i janë nënshtruar kësaj procedure po i listojmë më poshtë, për të parë efektin në jetën reale.
Ariana Grande

Selena Gomez

Kylie Janner