Junker, Mogherini dhe Hahn kanë mbërritur në Kosovë

504

Presidenti i Komisionit Evropian, Jean-Claude Juncker, bashkë me përfaqësuesen e lartë të BE-së, Federica Mogherini dhe komisionerin Johanes Hahn, kanë mbërritur në Prishtinë.
Delegacioni i lartë i BE janë aktualisht duke zhvilluar takime me krerët e shtetit, presidentin Thaçi, kryeparlamentarin Veseli dhe me kryeministrin Haradinaj.
Për arritjen e tyre në Kosovë ka shkruar vetë Johannes Hahn në Twitter.
“Nevoja për të sjellë rajonin e tërë përpara, bazuar në meritat individuale”, ka shkruar Hahn.