“Strategjia” bashkon Vlahutin me Kryemadhin

441

Ambasadorja e BE Romana Vlahutin zhvilloi nje takim me Kryetaren e LSI, Monika Kryemadhi, në Kryesinë e Kuvendit.
Vlahutin i dorëzoi kryetares së LSI Strategjinë e Zgjerimit të Bashkimit të Bashkimit Europian.
“Integrimi i Shqipërisë në Bashkimin Europian i takon qytetarëve dhe si i tillë ne shpresojmë që brenda qershorit ne të kemi një vendim pozitiv për çeljen e negociatave”, deklaroi shkurtimisht kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi.
Top Channel