Euro, Dollari dhe Paundi/ Njihuni me Këmbimin Valutor për ditën e sotme, 11 dhjetor 2021

410

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e Dollarit, Euros, Frangës Zvicerane dhe Paundit Britanik.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 106.8 Shitet 107.7

Euro: Blihet 120.8 Shitet 121.4

Paundi Britanik: Blihet 140.8 Shitet 142

Franga Zvicerane: Blihet 115.3 Shitet 116.2