(Video Shqip), Shokuese/ Dr. Rima Laibow dhe Guvernatori Amerikan flasin për mashtrimin e madh të Plandemisë që në vitin 2009

1230

Dr. Rima Laiboë dhe Guvernatori Amerikan shpalosin mashtrimin e madh të Plandemisë që në vitin 2009!

https://www.facebook.com/groups/3000714603299630