Ndryshimet në qeveri, Lleshaj jep përgjigjen e prerë.

34

Ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj ka deklaruar nga Elbasani se do të vijojë të qëndrojë në detyrën e tij.

Lleshaj tha se nuk do ta japë dorëheqjen dhe se do të vazhdojë përpara pasi ka një mision për të kryer.

Asnjë deklaratë e kundërt nuk ka qenë as në Shkodër as në Vlorë thjesht kam dhënë përgjigje logjike për pyetje të tilla. Nuk kam dhënë dorëheqjen tani jam në detyrë. Unë nuk dorëhiqem unë ec përpara sepse kam një mision për të kryer kam një përgjegjësi zyrtare, thotë Lleshaj.