Vrasja në Laç/ Flet i arrestuari: E vramë ne para se të na vriste ai

503

Një nga autorët e arrestuar për vrasjen dhe groposjen e Elion Klevis Hysës, ka pohuar se viktima u kishte borxh autorëve.

Ndërkohë Ramaj ka bashkëpunuar me policinë, duke pranuar dhe treguar se si ka ndodhur vrasja e lacianit Hysa.

“Hysa erdhi të na takonte dhe na kërkoi me ngulm borxhin. I kemi thënë që nuk kemi për momentin, por do t’i bëjmë dhe do t’i japim, nuk t’i mbajmë paratë ty. Hysa erdhi dhe na bëri presion, na tha se do iu vras po nuk më dhatë paratë. Në këto kushte e vramë ne para se të na vriste ai.”

Gjithashtu një nga autorët e arrestuar ka deklaruar gjithashtu se vrasjen e ka kryer në bashkëpunim me shtetasin A.T., i cili është në kërkim.