VIDEO/ “Hajdut, kriminel”, kori opozitar mbyt zërin e deputetëve të mazhorancës

527

“Hajdut, kriminel”, thërrasin në kor deputetet e opozites qe qendrojne ne kembe dhe i bien tavolinave. Ndersa Ruci u jep fjalen njeri pas tjetrit deputeteve te mazhorances nga vendi.
Tensioni ne parlament vazhdon prej me shume se nje ore.