Task-Forca e UKSH në terren, ndalohet një përson

475

Ne kuader te Reformes Kombetare te Ujit, Task-Forca e UKSH ka zbritur ne terren.Task-Forca ne terren per te vendosur masa administrative per bizneset qe nuk kane lidhur kontratat, afati i fundit i te cilit ishte 31 janari.Kush nuk ka lidhur kontratat do te ndiqet penalisht dhe do vendosen gjoba te cilat variojne nga 1 milion deri ne 10 milione leke te vjetra.
Behet e ditur se nje person eshte ndalur nga policia ne nje biznes ne qender te qytetit te Shkodres ne rrugen “Wilson”.Dy grupe te Task-Forces ne terren, nje ne qender dhe nje tek Stacioni i Trenit.