Tom Doshi nga Vau i Dejës : Fitorja është më e sigurtë se asnjëherë

146

Kryetari i PSD Tom Doshi zhvilloi një sërë takimesh në bashkinë Vau Dejës, bashki në të cilën sipas tij kudo fitorja është më e sigurtë se asnjëherë. Ndalesa e parë ishte njësia Temal.

Kandidati i PS për bashkinë Vau Dejës Kristian Shkreli tha se premtimet do t’i mbajë ndërsa mori edhe mbështetjen e kryebashkiakut aktual Mark Babani.

Demokratët e Temalit u shprehën se vota e tyre do të jetë për PSD-në dhe Shkrelin pasi PD i ka zhgënjyer për vite me radhë në Vau Dejës.

Takimi i dytë u zhvillua në Vaun e Dejës, Kandidati socialist për bashkinë Vau Dejës Kristian Shkreli tha se me mbështetjen e PSD fitorja është e sigurtë. Pritje entuziate pati edhe në takine të tjera të kësajë njësie

Kandidati i PS për Vau Dejësin Shkreli u shpreh se dera e bashkisë pas 14 majit do jetë e hapur. Banorët e Kosmaçit treguan se Tom Doshi është rruga e duhur për shkak të premtimeve dhe Partia Social Demokrate tashmë ka vënë baza të sigurta për të vijuar si forcë e parë politike në Vau Dejës, gjë që pritet të dëshmohet edhe në zgjedhjet e 14 majit.