I dhuroi palcën mamasë së sëmurë dhe la futbollin

805

Një vepër humane vjen nga Spanja. Borja Navarro, futbollisti i Ciudad Deportivo më kategorinë e pestë, i dhuroi palcën mamasë së tij të sëmurë.

Operacioni nuk e detyronte Navarron të hiqte dorë përfundimisht nga futbolli, mirëpo dashuria për mamanë e tij ishte vendimtare që ai të largohej nga topi dhe të qëndronte pranë saj për të kujdesur që ky moment i vështirë në jetë të kalojë sa më shpejt të jetë e mundur.

Në ndeshjen e fundit të karrierës, Navarro është përshëndetur jo vetëm nga shokët e skuadrës, por edhe nga lojtarët kundërshtarë pasi sigurisht ishte një gjest që meritonte vlerësimet më të larta.

https://twitter.com/caudaldemieres/status/1491837875901632514?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1491837875901632514%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fkonica.al%2F2022%2F02%2Fi-dhuroi-palcen-mamase-se-semure-dhe-la-futbollin%2F