Euro, Dollari, Paundi/ Njihuni me kursin e këmbimit valutor, 29 Dhjetor 2021

476

Dollari amerikan në tregun valutor, sot blihet me 102.6 Lekë dhe shitet me 108.6 Lekë.

Euro blihet me 119 Lekë dhe shitet me 124 Lekë.

Paundi britanik blihet me 140.5 Lekë dhe shitet me 145.5 Lekë.

Franga zviceriane blihet me 113.8 Lekë dhe shitet me 118.8 Lekë.

Dollari kanadez blihet me 80.6 Lekë dhe blihet me 85.6 Lekë.

Më poshtë sjellim të dhënat e këmbimit valutor, sipas Credins Bank.