Bie euro dhe dollari, mësoni me sa këmbehen sot

584

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollarit dhe Euros, ndërsa Paundi Britanik  ka shënuar rritje. Franga Zvicerane nuk ka pësuar ndryshime.

Bie euro dhe dollari, mësoni me sa këmbehen sot