Vajza 31-vjeçarja që ka vendosur të qëndrojë siç e ka bërë nëna

99

Një vajzë 31 vjeçare në Danimarkë ka gjetur një mënyrë krejt të veçantë për të tërhequr njerëzit në rrugë dhe rrjetet sociale, ndryshe nga ajo që bëjnë femrat e tjera.

Eldina Jaganjac, me guxim ka vendosur të mos heqë nga trupi i saj asnjë qime duke lënë mustaqet të rriten, po ashtu dhe vetullat, të cilat tashmë janë bërë një e vetme.

Ajo tregon se do të vazhdojë të ndjekë këtë mënyrë jetese edhe pse fyerje në rrugë dhe shikimet e çuditshme në rrugë janë bërë tashmë të përditshme.