Makina digjet në mes të rrugës

115

Një automjet në lëvizje është përfshirë nga flakët  në rrugën Transballkanike Vlorë.

 

Nga flakët nuk ka persona të lënduar. Drejtuesi i automjetit ka arritur të dalë në kohë nga makina.

 

Ndërkohë zjarrfiksja ka shkuar ne kohe në vendngjarje dhe ka neutralizuar flakët. Dyshohet shkëndije elektrike