Shtetrrethim në Unazën e Re në Tiranë

259

Banorët e Unazës së Re kanë reaguar mëngjesin e sotëm ndaj pranisë së madhe të Policisë në zonë, që ka rethuar gjithë segmentin rrugor dhe po përgatitet për të shembur banesat.

Gazlotjellës është përdorur kundër banorëve, ndërkohë që këta të fundit, burra e gra janë ngritur në këmbë.  Mësohet se banorët nuk kanë fjetur gjatë natës, por kanë qendruar në roje të banesave dhe bizneseve.