Radhë të gjata kilometrike në Kapshticë

132

Pasditen e kësaj të hënë radhë të gjata deri në 1 km janë shënuar në pikën kufitare të Kapshticës.

Burime zyrtare bëjnë me dije se e gjithë kjo ka ardhur për shkak të një feste zyrtare të vendit fqinjë.

Në kushte te tilla automjete te tonazheve te ndryshme, por dhe mjete te vogla qëndrojnë në pritje për për të kaluar në anen tjetër të kufirit.

Ndërkohë pala jonë punon me pesë sportele në hyrje dalje ndersa grekët me dy sportele duke sjell rradhë të gjata në token neutrale.