Ditët e fundit të Lotarisë Amerikane, ambasada njoftim të rëndësishëm për aplikuesit

118

Nga sot kanë mbetur edhe 5 ditë nga mbyllja e aplikimeve për Lotarinë Amerikan, dhe për këtë gjë Ambasada e SHBA në Tiranë ka bërë një njoftim shumë të rëndësishëm.

 

Në një postim në Facebook, Ambasada iu bën thirrje qytetarëve që janë të interesuar për të aplikuar që të plotësojnë vet udhëzimin.

 

Aplikimet për Programin e Lotarisë DV2021 janë të hapura deri më 5 Nëntor, ora 18:00. Ndiqni videon https://bit.ly/311To7J se si të aplikoni, si edhe hapat pas aplikimit. #PyetAnen

Entries for the DV2021 Program are open until November 5, at 18:00. Check out the video https://bit.ly/311To7J on hoë to apply and the steps after your DV entry. #AskAnna