Instagrami me risi të re, jo më mërzitje

567

Së fundmi duket se Instagram po punon për të rritur cilësinë e fotove të postuara.

Në informacionet e ndryshme nëpër mediat ndërkombëtare duket se aplikacioni i popullarizuar më nuk do të rekomandojë materiale, përmbajtjet e të cilave mund të jenë të papërshtatshme.

Gjithashtu ndër të tjera Instagram do të vazhdojë me largimin e materiale të ndaluara, si nuditeti, fjalimet nxitëse propagandistike dhe shprehja e dhunës.