KAPET BANDA E PROSTITUTAVE/ Detajet: Kush janë dy shqiptaret që trafikoheshin. U gjendën me klientin…

619

Një operacion nga Policia e Salernos sëbashku me personelin e Policisë Bashkiake kanë arrestuar 2 prostituta shqiptare, 1 bullgare dhe 4 rumune dhe 1 italiane.

Aktiviteti i tyre kryhej në rrugët e Via Salvador Allende, Via Wenner deri kufijve tme qytetin e Pontecagnano.

Dy shqiptaret e arresturara, në të shkuarën janë ndaluar për të njëjtën arsye ku njëra është denuar me 3 muaj heqje lirie.

Zyra për Parandalimin e Prostiticionit bën të ditur se në momentin e arrestimit janë ndaluar dhe dy shtetas, një italian dhe një shqiptar, klientë të rregullt të asaj zone.

Dhe shqiptari tjetër është ndaluar në pritje të gjykimit.