Sozia e Kiara Titos, ngjashmëria mes tyre është e pabesueshme.

465

Ajo është një nga vajzat më simpatike të ekranit shqiptar dhe ne nuk mund ta mohojmë këtë! Ndërsa, aktualisht po shijon një udhëtim dhe disa ditë pushimesh në Amsterdam, Kiara Tito vijon në çdo kohë të tërheq vëmendjen e medias për gjithçka sillet rrotull jetës së profesionale, e sidomos asaj private.

Gjithsesi, ka qenë një gjetje interesante e INTV-së që përmes disa fotove munden të na zbulojnë sozinë e vërtetë të moderatores bukuroshe shqiptare. Vajza në fjalë quhet Paola Jaupi dhe në profesion është modele.

Nëse nuk do ta dinim identitetin e kësaj vajze, me shumë mundësi që edhe ne do i kishim ngatërruar me njëra-tjetrën sepse ngjashmëria e tyre është gati e pabesueshme!