Njoftimi i rëndësishëm i ARRSH : Ky aks rrugor do të bllokohet nga nesër, destinacioni i ri që duhet të ndiqni!

581

Autoriteti Rrugor Shqiptar dhe Policia e Qarkullimit Rrugor në një deklaratë të përbashkët njoftojnë të gjithë shoferët dhe qytetarët për bllokimin e aksit rrugor Vorë-Fushë Krujë.

Siç njoftohet nga dita e nesërme do të fillojnë punimet e rehabilitimit, ndaj edhe të gjithë mjetet që udhëtojnë nga veriu në segmentin Shkodër-Milot-Fushëkrujë në drejtim të Tiranës dhe Durrësit duhet të vazhdojnë udhëtimin në drejtim të Kamzës në kryqëzimin e Fushë-Krujës