Sonte fikni celularët! Kjo është përralla apo e vërtetë…

657

Një përrall po përhapet me shpejtësi

Urgjente:
Sonte, nga ora 00:30 deri 03:30 mos harroni të fikni telefonin, telefonin celular, tabletën, etj. Dhe ta largoni atë nga trupi juaj.

Singapore TV njoftoi këtë lajm. Ju lutem tregoni familjen tuaj dhe miqtë tuaj. Sonte, nga 00:30 deri në 03:30, planeti ynë do të jetë me një rrezatim shumë të lartë. Rrezet kozmike do të kalojnë pranë Tokës. Pra, ju lutemi të fikni telefonin tuaj celular.

Mos e lini pajisjen afër trupit, mund të shkaktojë dëme të tmerrshme. Nëse nuk besoni, mund të kontrolloni në Google dhe NASA BBC News. Dërgo këtë mesazh për të gjithë që doni dhe ju duan

Kjo përralle qarkullon të paktën prej vitit 2014

Ja edhe linku që e përgënjeshtron përrallën digjitale…

https://www.snopes.com/fact-check/dangerous-cosmic-gamma-rays/