Romana Vlahutin në Malësinë e Madhe, Nuk do të ketë kampe refugjatësh në shqipëri.

424

Pyetjes ne lidhje me ndertimin e kampeve te refugjateve ne shqiperi Romana Vlahutin ju pergjigj:

Une jam pergjigjur mbi pese here per kete pyetje, dhe eshte e qarte, nuk ka asnje kusht apo perpjekje te tille per te shkembyer hapjen e negociatave me nje gje te tille. Jo nuk ka asnje plan dhe asnje perpjekje te tille, nese ka kushte per shqiperi, ka kushte per mireqeverisjen.

Cdo gje qe ka te beje me zbatimin e te drejtes, per lirine, por asgje qe ka lidhje me migracionin.

Pyetjes sip o mundohet Shqiperi te bind skeptiket I pergjigjet :

Une kam punuar me Shqiperine dhe jo lobuar per Shqiperine, Komisioni europian ka dale me rekomandim te qarte se shqiperia eshte ne nje faze ku mund te happen negociatat pa kushte, por vendimi I takon vendeve anetare. Vendimmarrja ne Bashkimin europian eshte unanime dhe duhet te merret nga 28 vendet anetare.

Procesi eshte I rendesishem por me e rendesishme pikesepari jane reformat dhe ne kemi shpenzuar energji financa dhe shprese qe keto ta bejne jeten me te mire per shqiptaret.

A jeni e kenaqur me reformat ?

Ajo per te cilen jam e lumtur, eshte se reforma gjyqesore eshte reforma me gjithperfshirese qe eshte ndermarre ne nje vend ne tranzicion