Ndërpritet dasma në Korçë: Nusja dehet dhe i bën të pabërën dhëndrit

568

Ajo që supozohej të ishte dita më e bukur e jetës së tyre, nuk ka shkuar ashtu siç mendohej për një çift në Korçë dhe fajin për këtë, mes aduket e ka pasur vetë nusja.

Siç ka shpjeguar korrespondetja e Korçës në emisionin “Aldo Morning Shoë”, nusja 21-vjeçare është dehur aq shumë, saqë ka kafshuar në vesh bashkëshortin e saj.

Dhe jo një kafshim i vogël, por një mjaftueshëm i fortë sa për t’i shkaktuar atij gjakderdhje. “Më pas vjehrra e ka marrë nusen, e ka zhveshur, e ka çuar në shtëpi dhe dasma është mbyllur shpejt e shpejt.”-raportoi korrespondetja nga Korça.