Kryeministri Rama bie viktimë e një audiopërgjim…

582

Edhe Edi Rama viktimë e një audiopërgjimi, por këtë radhë nuk ka nevojë për verifikim pasi duket se është zëri i kryeministrit dhe fjalori i tij.

Kryeministri Edi Rama ka rënë pre e telefonatës. Ai është telefonuar nga një gazetar i “Stop” dhe më pas kryeministri ka reaguar në mënyrat e tij. Por të bën të qeshësh se si komunikojnë gazetari me kryeministrin.

Edi Rama i ka kthyer një përgjigje që nuk ka nevojë për koment. Për më shumë, dëgjojeni vetë: