Vajza rrinte gjithë ditën në ballkon, ajo që zbuloi nëna e shokoi

820

Një histori tëraportuar në emisinin e mëngjesit për një vajzë nga Fieri e cila qëndronte gjatë gjithë kohë në ballkon i ka bërë mjaft përshtypje nënës së saj.
Sipas gazetarit të “Aldo Morning Show” vajza qëndronte gjithë kohën në ballkon pasi fliste me komshiun përballë.
Gazetari tha se komshiu ishte i martuar dhe me fëmijë, por gjatë paradites ishin në punë dhe shkollë. Kur nëna e saj ka marrë vesh ç’bënte e bija, e ka dhunuar.