Foto/Eksluzive| për 8 minuta shpëtohet 27 vjeçarja nga Thethi

1281

Një telefonatë e mbërritur në urgjencën e Spitalit Rajonal Shkodër nga Thethi se një vajzë ishte në gjëndje të rëndë ka vënë në levizje të gjitha strukturat.
Duke pas parasyshë largësinë e fshatit turistik Theth dhe situaten emergjente të pacientes ishte e pamundur që të shpëtohej përveçse me helikopter, Drejtori i Spitalit të Shkodres
Vilson Masmala ka kerkuar menjëherë ndërhyrjen me helikopter i cili ka bërë të mundur sjelljen e pacientes për më pak se 8 minuta dhe më pas mjekët dhe infermierët e spitalit kanë bërë të mundur që gjendja shëndetsore e shtetases P.Zh të stanilizohet.
Me sa mësojmë kjo shtetase ishte e intoksiniar dhe nëse nuk do ishte sjell shpejt nëspital rrezikonte seriozisht jeten.
Lajm në përditsim…