I zbulojnë moshën, reagon ashpër Rudina Magjistari, Mos mi shtoni vitet

570

Ditën e djeshme qarkulloi një lajm në një nga portalet kosovare, ku thuhej ndër të tjera edhe mosha e Rudina Magjistarit.
Sipas kësaj gazete thuhej se moderatorja e njohur ishte 44 vjeçe.
Por pas këtij lajmi ka reaguar vetë Magjistari e cila edhe pse nuk e ka treguar moshën, ka shkruar se ky informacion nuk është i saktë dhe se ata i kanë shtuar disa vite më shumë.