Në ankand makina e legjendës Tupac

451

Makina në të cilën u ekzekutua legjenda e reperit Tupac Shakur më 7 shtator të vitit 1996, ka dalë në ankand. BMW 7-Series ka dalë në ankand me një çmim fillestar prej 1.5 milionë dollarë. Ajo u riparua plotësisht gjatë kësaj jave, por ka ruajtur karakteristikat dhe brendësia e saj është e personalizuar, ku ekziston edhe një vend i posaçëm sekret për vendosjen e armëve.
Makinë historike!